Accesorii pentru focare Hoxter

 

Pentru un design aparte si o eficienta ridicata a semineului nostru avem o mare nevoie de cateva accesorii, menite sa ne ofere o exploatare fara probleme, plina de bucurie si multumire. Putem alege o rama de montaj pentru focar, sau captuseala din samota pentru interior o putem schimba in negru, in aceste cazuri putem inbunatati designul se mineului. Dar putem opta si pentru sistem de canale de fum pentru acumularea caldurii sau sistem electronic de control al arderii, ambele facilitand o performanta mai buna a sistemului de incalzire.

Accesorii pentru sobe si seminee Hoxter

Sistem de control electronic al arderii

 

Focarele si sobele de acumulare Hoxter au ca si accesoriu recomandat un sistem de reglaj electronic al arderii. Pe baza unui grafic predefinit acest sistem regleaza cantitatea aerului necesar arderii pe toata durata ciclului arderii, la finalul ciclului inchizand trapa de aer exterior pentru a pastra cat mai mult caldura in focar.  Astfel, arderea se realizeaza in conditii optime, facilitand un consum de lemne scazut. Dupa aprinderea focului sistemul electronic preia comandata, noi nu mai avem treaba cu semineul.

Captuseala din samota si pe negru

 

In functie de preferintele Dumneavoastra, puteti alege captuseala din interior, realizat din samota in culoarea neagra sau crem. Astfel designul semineului se incadreaza armonios in interiorul locuintei.

Inele de acumulare suprapuse

Inele de acumulare suprapuse, menite sa preia caldura din gazele de ardere care trece prin ele in drum spre cosul de fum. Aceste inele acumuleaza caldura produsa in timpul arderii, emanand aceasta caldura radianta pe un timp indelungat in spatiul de locuit.