Despre noi

 

 

Cine suntem, cu ce ne ocupam, de unde venim, de ce Hoxter… In cele de mai jos incercam sa va raspundem la aceste intrebari

Cine suntem?

Suntem o afacere de familie. In 2007 ne-am inceput activitatea cu producerea placilor de teracota de uz decorational, reconstructii pe baza unor cahle de mai multe sute de ani. Fiindca a aparut si cerere din partea pietei, am inceput sa producem aceste placi ca si cahle de teracota, care se pot monta ca si sobe si seminee in locuintele clientilor. Avand o stransa colaborare cu mesterii sobari din zona noastra am realizat montajul sobelor si semineelor clientilor nostri din toata tara dar si in strainatate. In afara de Romania avem sobe, seminee construite si in Austria, Ungaria, Germania, Franta, Grecia.

Prin aceste montaje am avut ocazia sa ne confruntam cu multe probleme ale unor focare de semineu incorect proiectate sau incorect asamblate, dar si cu seminee construite fara cunostiinte in domeniu, cu materiale nepotrivite, care nu rezista la caldura sau care sunt daunatoare organismului uman. De asemenea am vazut ca sunt mari diferente intre un focar obisnuit si unul cu ardere completa. Mari diferente intre un focar low-range si unul premium. Si mari diferente intre unul entry-level si unul proiectat conform celor mai inalte standarde si celor mai noi cercetari in domeniu. Am studiat piata focarelor si am observat ca firma germana Hoxter reprezinta cel mai bun raport calitate-pret in materie de focare cu ardere completa. Intentia noastra este sa-ti aratam ca poti avea o incalzire performanta si economica, care in acelasi timp te elibereaza de dependenta de furnizorii de electricitate si gaze naturale.

Principala noastra preocupare este sa iti oferim solutii, prin care te poti bucura de o caldura ambiantala placuta, si in acelasi timp poti fi mandru de un living elegant si primitor. Pentru inspiratie te invit sa vizionezi clipul video de mai jos.

Shares
Share This